Raaseporin kaupunki hakee lähihoitajia (myös opiskelijat) kotihoitoon eri pituisiin sijaisuuksiin.

Tule töihin kotihoitoon! Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko oma-aloitteinen, joustava ja omaat positiivisen työasenteen? Silloin tämä iloinen ja osaava tiimi saattaa olla juuri sinun työpaikkasi!

Kotihoidossa lähihoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi asiakkaiden kotona. Työsi on vastuullista ja monipuolista sekä itsenäistä työtä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ammattitaitoa, kokemusta ikääntyneiden hoidosta, vastuullisuutta, itsenäistä työskentelyotetta, hyviä työyhteisötaitoja sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa ja kehitysmyönteisyyttä.

Ennen kaikkea sinulla on kuitenkin kova motivaatio tehdä asiakkaidemme kanssa töitä ja korkea moraali. Haluat oppia ja kehittyä. Haluat mahdollisuuden tehdä työsi hyvin.

Me tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi, osaavat työkaverit, esimiehen tuen, sekä mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi. Tule luomaan yhdessä kanssamme hyvä tiimi, josta voimme jatkossakin olla ylpeitä!

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitaja tai vastaava aikaisempi koulutus, kiinnostunut vanhuspalveluista ja kuntouttavasta työotteesta. Otamme myös alan opiskelijat huomioon.
Kielitaitovaatimukset: Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää yhden ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa. Ajokortti vaaditaan.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antavat:
Tammisaari: Ulla Heinänen, puh. 019-289 3361
Karjaa: Christa Westerholm, puh. 019-289 3488
Pohja: Minna Yli-Tainio, puh. 019-289 3302
Tenhola-Bromarv: Margaretha Schrey, puh. 019-289 3287

Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 28.2.2019 klo 15.00. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!