Tehtävänkuvaus:

 

Raaseporin kaupunki hakee kahta (2) kielenkääntäjää työsopimussuhteeseen. Raaseporin kielenkääntäjät kääntävät luottamuselinten esityslistoja, pöytäkirjoja ja liitteitä, viranomaistekstejä, asukasinformaatiota ja muita kaupungissa tuotettavia tekstejä. 

1. Kielenkääntäjän toimi, johon sisältyy myös muita kaupunginkanslian tehtäviä. Käännöstehtäviä on 60 % kokoaikaisesta toimesta. Pääasiallisena tehtävänä on kääntää suomesta ruotsiin ja ruotsista suomeen. Työsuhde alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

2. Kielenkääntäjän toimi, jossa tehtävänä on kääntää ruotsista suomeen ja suomesta ruotsiin sekä ruotsista tai suomesta englantiin. Työsuhde alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Molempiin toimiin kuuluu myös tekstien muokkausta ja tarkistusta sekä kielenhuoltoa ja neuvontaa.


Pätevyys ja kokemus:

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä ruotsin ja suomen kielen erinomainen taito tai auktorisoitu kääntäjä suomesta ruotsiin ja ruotsista suomeen.

Ansioksi luetaan kokemus kunnallishallinnosta sekä kyky ja taito käyttää Trados-käännös-ohjelmaa. Muu kielitaito luetaan ansioksi.


Henkilökohtaiset ominaisuudet:

Hakijan tulee olla yhteistyökykyinen, joustava ja huolellinen. Hänellä tulee olla hyvät sosiaaliset taidot ja kyky nähdä kokonaisuuksia. 

Muuta:

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Sijoituspaikka on konsernipalvelut/kaupunginkanslia.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

 

Yhteystiedot:

Kysymyksiin vastaa kaupunginsihteeri Thomas Flemmich, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh.019 289 2100.

Hakemus laaditaan sähköisesti careers.raseborg.fi kautta.

Hakuaika päättyy 11.1.2019 klo 15.00.

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi.

Like it? Share it!