EKTAmuseo on Länsi-Uudenmaan maakuntamuseon näyttely-yksikkö ja keskeinen turistikohde Länsi-Uudenmaan alueella. EKTA:an kuuluu pysyvien ja tilapäisten näyttelyiden lisäksi ns. Porvaristalo, joka on uniikki kaupunkilaiskoti 1700-luvulta, Valokuvaamo, jossa on valokuva-aineistoa 1940-luvulta ja Blombergin talo, jossa tehdään mm. aikamatkoja aidossa 1800-luvun miljöössä.

Nyt museo hakee asiakaspalveluvastaavaa vakinaiseen työsuhteeseen pyörittämään EKTA:n toimintaa. Asiakaspalveluvastaavan tehtävänä on vastata EKTA:n asiakaspalvelusta, johon kuuluu mm. lipunmyynti, museon kahvilan ja museokaupan hoito ja näyttelyosastojen valvonta. Asiakaspalveluvastaava toimii muun EKTA:n vakinaisen ja tilapäisen henkilökunnan esimiehenä ja osallistuu museon markkinointiin.

 

Hakijalta edellytetään kaupallisen alan, turismin tai muuta sopivaa ammattitutkintoa ja/tai kokemusta asiakaspalvelusta sekä hyvää ruotsin, suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemusta vastaavista tehtävistä ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ vaatii hygieniapassin suorittamista ja atk-taitoja. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä.

Mikäli asiakaslähtöinen asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, olet ehkä juuri etsimämme henkilö!

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset careers.raasepori.fi - rekryohjelman kautta viimeistään 7.12.2018 klo 16.00 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa museonjohtaja Dan Lindholm, puh. 0400 347 187 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Like it? Share it!