Haemme jatkuvaan virkasuhteeseen

Kehityspäällikköä

Kehitysosaston tehtäväalue kattaa osaston johtamisen, kulttuuripalvelut, matkailun, joukkoliikenteen suunnittelun, kaupungin viestintäpalvelut ja elinkeinoelämän kysymykset. Erityisen tärkeää on edistää kaupungin elinkeinoelämän kehittämistä ja suhteita yrittäjiin ja teollisuuteen. Tavoitteena on luoda entistä paremmat liiketoimintamahdollisuudet yrityksille ja auttaa uusia yrityksiä sijoittumaan alueelle. Osastolla on 9 työntekijää ja sen vuosibudjetti on noin 2 miljoonaa euroa. Kehityspäällikkö raportoi kaupunginsihteerille, mutta työskentelee tiiviisti kaupunginjohtajan kanssa menestyksen saavuttamiseksi elinkeinoelämän kysymyksissä. 

Kehityspäällikölle asetettavia kelpoisuusvaatimuksia ovat soveltuva korkeakoulututkinto, kokemus kehityskysymyksistä ja hyvät johtamistaidot. Kunnallishallinnon tuntemus ja kansainvälinen kokemus luetaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen- ja ruotsinkielen suullista ja kirjallista taitoa.  Viran hoitamiseen tarvitaan myös englannin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan ansioksi.

 

Etsimme sinua, jolla on intohimona yrittäjyys, kokonaisnäkemystä, ajattelet pitkäjänteisesti, edistät kehityskysymyksiä ja olet aikaansaava. Johtajana olet muutoshakuinen ja luova. Edellytämme, että työskentelet aktiivisesti ja ylläpidät vuoropuhelua henkilökunnan, päättäjien, asukkaiden ja asianosaisten eturyhmien kanssa. Olet oma-aloitteinen, etkä pelkää kokeilla uusia asioita.

Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn nuoressa kaupungissa, jolla on suuri kasvupotentiaali. Tämä on työ sinulle, joka haluaa luoda uutta ja kehittää liiketoimintaa kaupungissa.

Toimita hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.11.2018 klo.12.00. Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti osoitteessa: http://careers.raasepori.fi

Raaseporin kaupunki tekee tässä yhteistyötä rekrytointiyrityksen Mercuri Urvalin kanssa, luottamuksellisiin kyselyihin vastaa konsultti Sally Ahlblad, 0207 420 531 tai kaupunginjohtaja Ragnar Lundqvist 019-289 2001.

 

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!