Raaseporin Kulttuuriopistoon on haettavana toistaiseksi voimassa oleva apulaisrehtorin virka 1.1.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Apulaisrehtorin pääasiallinen tehtävä on johtaa yhdessä rehtorin kanssa Kulttuuriopiston taiteen perusopetuksen musiikin laajaa oppimäärää sekä koordinoida vapaan sivistystyön alaisuudessa toimivaa musiikinopetusta. Opetusta annetaan toimipisteissämme Raaseporin kaupungissa, Hangon kaupungissa ja Inkoon kunnassa. Opetusvelvollisuus 4h/viikko. Opetuskielet ovat ruotsi ja suomi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää musiikin TPO:n tuntemusta ja työkokemusta musiikinopetuksesta sekä ruotsin ja suomen kielten erinomaista osaamista. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatitaitoja, kokemusta johtajuudesta ja valmiutta vaihtelevien työtehtävien hoitoon. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja järjestelmällisesti sekä omaat positiivisen ja joustavan asenteen edesauttamaan hyvää työilmapiiriä.

 

Apulaisrehtorin viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.1998/986) mukaisesti, palkkaus ja palvelussuhteen ehdot OVTES.

 

Tehtävään valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa sovelletaan 6 kk:n koeaika.

 

Lisätietoja antaa rehtori Maarit Hujanen, puh. 019 289 2761 (ma-to klo. 13-15).

 

Hakuaika päättyy 9.11.2018 klo. 16.00.

 

Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen löytyy tästä:
careers.raasepori.fi

 

Raasepori on savuton työpaikka.

Like it? Share it!