Raaseporin kaupunki hakee lähihoitajia (myös opiskelijat) kotihoitoon eri pituisiin sijaisuuksiin.

Tule töihin kotihoitoon! Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko oma-aloitteinen, joustava ja omaat positiivisen työasenteen? Silloin tämä iloinen ja osaava tiimi saattaa olla juuri sinun työpaikkasi!

Tehtävänkuvaus:

 

Raaseporin kaupunki hakee kahta (2) kielenkääntäjää työsopimussuhteeseen. Raaseporin kielenkääntäjät kääntävät luottamuselinten esityslistoja, pöytäkirjoja ja liitteitä, viranomaistekstejä, asukasinformaatiota ja muita kaupungissa tuotettavia tekstejä. 

1. Kielenkääntäjän toimi, johon sisältyy myös muita kaupunginkanslian tehtäviä. Käännöstehtäviä on 60 % kokoaikaisesta toimesta. Pääasiallisena tehtävänä on kääntää suomesta ruotsiin ja ruotsista suomeen. Työsuhde alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

2. Kielenkääntäjän toimi, jossa tehtävänä on kääntää ruotsista suomeen ja suomesta ruotsiin sekä ruotsista tai suomesta englantiin. Työsuhde alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Molempiin toimiin kuuluu myös tekstien muokkausta ja tarkistusta sekä kielenhuoltoa ja neuvontaa.

Raaseporin kaupunki palkkaa tänä kesänä 100 nuorta eri tehtäviin kaupungin yksiköissä. Työsuhteen kesto on yksi (1) kuukausi. Kyse voi olla eri tehtävistä, kuten esim. puistotyöntekijä, siivooja, keittiöapulainen, museo-opas, urheilukentän hoitaja, uimavalvoja, kirjastotyöntekijä, hoitoapulainen, leiriohjaaja, kulttuurityöntekijä tai kiinteistönhoitaja.

Nuoret, jotka tarvitsevat työharjoittelua opintojaan varten, ovat etusijalla kesätyöläisiä palkattaessa. Nuorten tulee olla syntyteitä 2003 tai sitä ennen.

Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ja ohjeisiin löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi.

EKTAmuseo on Länsi-Uudenmaan maakuntamuseon näyttely-yksikkö ja keskeinen turistikohde Länsi-Uudenmaan alueella. EKTA:an kuuluu pysyvien ja tilapäisten näyttelyiden lisäksi ns. Porvaristalo, joka on uniikki kaupunkilaiskoti 1700-luvulta, Valokuvaamo, jossa on valokuva-aineistoa 1940-luvulta ja Blombergin talo, jossa tehdään mm. aikamatkoja aidossa 1800-luvun miljöössä.

Nyt museo hakee asiakaspalveluvastaavaa vakinaiseen työsuhteeseen pyörittämään EKTA:n toimintaa. Asiakaspalveluvastaavan tehtävänä on vastata EKTA:n asiakaspalvelusta, johon kuuluu mm. lipunmyynti, museon kahvilan ja museokaupan hoito ja näyttelyosastojen valvonta. Asiakaspalveluvastaava toimii muun EKTA:n vakinaisen ja tilapäisen henkilökunnan esimiehenä ja osallistuu museon markkinointiin.

Ekenäs högstadieskolanin keskuskeittiö on yksi kaupungin keskuskeittiöistä. Keskuskeittiö palvelee kouluja ja päiväkoteja.

Ekenäs högstadieskolanin keskuskeittiöön on haettavana laitosemännän toimi.

 

Like it? Share it!