Lärkkulla tarjoaa sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet - vuoden kestävät opinto-ohjelmat, viikonloppukurssit, henkilöstökurssit ja akateemiset arvosanat.

Järjestämme koulutusta kaiken ikäisille, halukkaille ihmisille

Lärkkullassa voit opiskella kieliä tai musiikkia kokonaisen vuoden. Järjestämme myös räätälöityjä kielikursseja.

Musiikin opinto-ohjelma Pop & Rock kehittää sinusta ammattitaitoisemman pop- ja rockmuusikon tarjoamalla sinulle mahdollisuuden soittaa eri bändeissä ammattiopettajien johdolla.

Lärkkulla on paikka johon eri alat kokoontuvat ja se heijastuu myös meidän kurssitarjonnassa. Vahvoja alueitamme ovat kommunikointi, ammatillinen kehitys, etiikka, kielet, musiikki ja sosiaalityön ala. Tutustu tarjontaamme, www.larkkulla.net

Yksivuotisia erikoistavia opinto-ohjelmia ja lyhytkursseja.

VNF:n yksivuotiset opinto-ohjelmat valmentavat sinua tulevia haasteita varten. Lyhytkurssien avulla lisäät pätevyyttäsi ja kehität itseäsi.

Oletko kiinnostunut eri taideaineista, kielistä, matkailusta? Tai haluatko valmentautua oikeus- tai luonnontieteellisiin opintoihin? VNF:stä löydät sopivan opiskeluympäristön kampuksineen! Taidealueet ovat klassinen kuvataide, sarjakuvataide, graafinen suunnittelu ja animaatio, valokuvataide, tanssi ja teatteri.

Monet suomenkieliset hakeutuvat opistolle kielikylpyyn. Pääopetuskieli on ruotsi mutta henkilökohtaista opastusta saa suomenkielellä.

Västra Nylands folkhögskolaTervetuloa!

www.vnf.fi

Kisakeskus on monipuolinen liikunnan, elämänilon ja hyvinvoinnin keskus kaukana hälystä, luonnonkauniin Kullaanjärven rannalla. 

Kisakeskuksessa voi liikkua ja urheilla ohjatusti tai lenkkeillä ja reippailla oma-aloitteisesti. Monipuolisten sisäharjoittelutilojen lisäksi ympäröivä järvimaisema, metsäinen luonto ja kallioinen kangasmaasto sopivat mainiosti ulkoiluun ja retkeilyyn.

Like it? Share it!