Raaseporin vanhusneuvosto

Mats Lagerstam, puheenjohtaja
Leena Ruusunen, varapuheenjohtaja
Isabella Alén
Anneli Böckerman
Tor Wernér
Isa Forsbäck
Stig Nyberg

Raaseporin vanhusneuvosto on lakisääteinen elin, joka edustaa kaupungin vanhempaa väestöä ja on kuntalaisten kanava osallisuuteen, vaikuttamiseen ja seurantaan asioissa, joilla on merkitystä ikääntyneen väestön kannalta. Neuvoston tarkoituksena on myös edistää viranomaisten, eläkeläisyhdistysten, ikäihmisten ja muiden yhteistyökumppanien välistä yhteistyötä.

Vanhusneuvosto
- osallistuu ikääntyneen väestön hyvinvointia koskevan suunnitelman valmisteluun ja palvelujen riittävyyden ja laadun arviointiin.

- vaikuttaa kunnan eri toimialojen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja seurantaan asioissa, joilla on merkitystä ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, osallisuuden, elinympäristön, asumisen, liikkumisen tai päivittäisistä toiminnoista suoriutumisen taikka ikääntyneen väestön tarvitsemien palvelujen kannalta.

- seuraa ikäihmisten tarpeiden kehitystä ja edistää yhteistyötä vanhusjärjestöjen/eläkeläisyhdistysten, viranomaisten ja kaupungin välillä.

- vaikuttaa siihen, että ikäihmiset voivat tasavertaisesti osallistua yhteiskunnan eri toimintoihin.

Esittelijänä toimii vanhuspalvelupäällikkkö Kirsi Ala-Jaakkola puh. 019-289 2220, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Like it? Share it!