Tunahemmet on Raaseporin kaupungin vanhainkoti ja tarkoitettu kaupungin asukkaille. Tunahemmet sijaitsee Snappertunassa, kivenheiton päässä Raaseporin linnanraunioista.

Vanhainkotipaikka myönnetään henkilön hoitotarpeen perustella. Yksilöllinen arvio sopivimmasta hoitopaikasta kullekin ikääntyneelle tehdään SAS-ryhmässä.

 

Tavoitteemme

Haluamme luoda kodinomaisen ja viihtyisän ympäristön, jossa asukkaat kokevat turvallisuutta. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arvokkuuden ja kunnioittamaan heidän koskemattomuuttaan. Asukkaat ovat meille ainutlaatuisia yksilöitä ja huomioimme heidän henkilökohtaiset tapansa ja rutiininsa. Haluamme hyödyntää heidän omat voimavaransa, toimia yhteistyössä ja vaalia hyviä suhteita omaisiin.

 

 

Toimintamme

 

Noudatamme omahoitajajärjestelmää. Pyrimme myös  järjestämään omaisille säännöllisiä tapaamisia hoitotiimin kanssa keskustellaksemme hoitoa koskevista toiveista.
Asukkaat voivat sisustaa huoneet omilla huonekaluilla.

 

Asukkaat käyttävät omia vaatteita. Heillä voi olla oma puhelin ja televisio, he voivat myös tilata omia päivä- ja viikkolehtiä omalla kustannuksella.

 

Juhlapäivien kuten joulun, juhannuksen jne. yhteydessä järjestämme pieniä juhlia. Päivänsankaria juhlitaan aamukahvin yhteydessä kukka- ja laulutervehdyksin.

 

Useat yhdistykset vierailevat kodissa järjestäen ohjelmaa. Sen lisäksi meillä on säännöllisesti äänenlukua, yhteislaulua ja pelaamme myös bingoa.

 

Omaiset

 

Omaisena sinä olet tärkein lenkki hoidon onnistumisen kannalta. Olemme kiitollisia jos kerrot meille kokemuksistasi, jotta voisimme tarjota omaisellesi entistä parempaa hoitoa ja hoivaa.

 

Omaiset ovat aina tervetulleita meille. Henkilökunnan ja omaisten välinen säännöllinen kanssakäyminen on tärkeää ja näitä suhteita haluamme vaalia kaikin tavoin.

 

Hoitomaksu

 

Hoitomaksu sisältää vuokran, ruokailut, hoitovälineet sekä oman lääkärimme määräämät lääkkeet.
Hoitomaksu on ansiosidonnainen ja sen määrä on 85 prosenttia nettokuukausituloista.


21 hoitopaikkaa

 

Henkilöstö:
Sairaanhoitajia
Lähihoitajia

 

Puhelin:
019-289 3360 Asumisyksikönpäällikkö
019-289 3362 Osasto 

 

Osoite:
Tunahemmet
Tunalund 20
10710 Snappertuna

 

 

 

Like it? Share it!