Mariakoti on 29-paikkainen vanhainkoti Raaseporissa, luonnonkauniissa Pohjassa. Pyrimme tarjoamaan yksilöllistä, kuntouttavaa, kokonaisvaltaista ja kodinomaista hoitoa vanhuksille, jotka eivät enää selviydy runsaankaan avun turvin kotona, mutta eivät ole sairaalahoidon tarpeessa. Pitkäaikaishoitopaikka myönnetään henkilön hoitotarpeen perusteella. 

Tavoitteemme ja toimintamme

Mariakodin asukas on meille tärkeä ja arvokas. Pyrimme luomaan turvallisen ja viihtyisän kodin asukkaillemme.

Opimme tuntemaan ihmisen, hänen taustansa ja arvonsa ja kunnioitamme asukkaan tapoja ja toivomuksia.

Erilaisten aktiviteettien kautta haluamme tarjota asukkaillemme hyvän ja merkityksellisen arjen, jotta asiakas kokisi tulevansa nähdyksi, olevansa pidetty ja kunnioitettu omana itsenään. Tuemme asukkaiden omatoimisuutta ja toimintakykyä. Omaiset ja ystävät ovat tärkeä ja tervetullut osa asukkaidemme elämää Mariakodissa.

Asukkaat saavat olla Mariakodissa elämänsä loppuun asti, pyrimme välttämään tarpeettomia siirtoja.

 

Henkilökunta

Henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulaisia ja laitoshuoltaja. Lääkäripalvelut tarjoaa Doctagon etälääkäripalvelu, joka palvelee vuorokauden ympäri. Toimintamme on kaksikielistä.

 

Hoitomaksu

Hoitomaksu on ansiosidonnainen (vuonna 2016 85% nettotuloista) ja sisältää mm oman lääkärin määräämät lääkkeet, hoitotarvikkeet ja ateriat.

 

Yhteystiedot

Osoite: Maariantie 18, 10420 Pohjankuru

Sininen moduuli: 019-289 3312​

Lila moduuli: 019-289 3311

Asumisyksikönpäällikkö 019-289 3313 (arkisin)

 

 

Like it? Share it!