Sijaitsee Tammisaaressa, Raaseporissa ja on tarkoitettu vanhuksille joiden hoitotarve on korkea. Loftet (11 paikkaa) ja Lunden (18 paikkaa) tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa, turvaa ja huolenpitoa.

 

Hoitoideologiamme

Henkilökunta on kaksikielinen ja positiivinen asenne on meille luonnollinen toimintatapa. Meille on tärkeää kohdata vanhus kunnioittaen hänen toiveitaan. Kuntouttava työote edesauttaa jo olemassa olevan toimintakyvyn säilymistä mahdollisimman pitkään. Toimimme vastuuhoitaja- mallin mukaan, jolloin vastuuhoitaja on päävastuussa asukkaan yksilöllisen hoidon suunnittelusta. Myös hoitaessamme kuolevia, haluamme kuulla sekä kuolevan, että hän omaistensa toiveet liittyen elämän loppuvaiheen hoitoon ja arvokkaasseen kuolemaan.

 

Kodinomainen ilmapiiri

Meille on tärkeää, että tunnet olosi kotoisaksi. Omat tavarat lisäävät kodinomaisuutta. Muuttaessasi tänne voit tuoda jotain omaa mukanasi. Saat käyttää omia vaatteitasi. Meillä on sekä yhden hengen että usemmman hengen huoneita, joissa oma WC/ kylpyhuone. Huoneissa on sänky ja yöpyöytä, sekä vuodevaatteet, pyyhkeet ja hygieniatuotteet. Jos olet tottunut lukemaan sanomalehtiä, voit tilata ne myös tänne. Ohjattua viriketoimintaa ja ohjelmaa järjestetään asukkaiden toimintakyvyn ja toiveiden mukaan.

 

Omaiset

Omaiset ovat tärkeä osa hotoketjussa ja ovat aina tervetulleita käymään. Keskustelemme mielellämme kanssanne toiveistanne omaisesi hoitoon liittyen. Kotilomat omaisen seurassa ovat myös mahdollisia. Olemme kiitollisia saamastamme palautteesta ja vastaamme mielellämme omaisesi hoitoon liityviin kysymyksiin.

 

Hoitokulut 

Hoitomaksu määräytyy tuloselvityksen perusteella. Hoitomaksuun sisältyy hoito, vuokra, ruoka ja hoitotarvikkeet sekä lääkärin määräämät lääkkeet ja mahdolliset tutkimukset. Kaikilla asukkailla on oikeus hakea hoitotukea Kelasta. henkilökunta autaa mielellään näihin liittyvissä asioissa.

 

Osoite:

Tammikuja 2, 10600 Tammisaari

Asumisyksikön päällikkö puh. 019 289 3280
 
Lunden puh. 019 289 3284
Loftet puh 019 289 3281

 

Like it? Share it!