Päivätoiminnalla pyritään antamaan yksinäisille ja sairaille henkilöille sisältöä elämään myös vanhemmalla iällä. Tarjoamme keholle ja sielulle virkistystä, josta on meille kaikille iloa. Päivätoiminta antaa erinomaiset mahdollisuudet löytää uusia ystäviä.

 

Päivätoiminta (Vänhörnan) toimii Tammisaaressa Hagakodin ruokasalissa. Vänhörnan on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-15.

 

Päivä käynnistyy lounaalla. Ilmoita meille mahdollisesta erikoisruokavaliosta tai ruoasta jota et voi syödä.

 

Päivällä pelaamme bingoa. Harrastamme myös istumajumppaa ja tanssia. Lisäksi seurustelemme vilkkaasti toistemme kanssa. Seurakunnan papit tai diakonissa pitävät hartaushetkiä noin kerran kuukaudessa.

 

Henkilöstö järjestää kuljetuksen päivätoimintaan, sinun tarvitsee vain ilmoittaa osoitteesi ja ne päivät, jolloin haluat tulla mukaan. Ilmoita mahdollisesta esteestä. Päivätoiminnasta peritään sovittu maksu.

 

Yhteystiedot:
Puh. 040 073 5024
Tammikuja 2, 10600 Tammisaari

 

 

Pohjassa päivätoimintaa järjestetään Marianmäessä. Toiminta on kaksikielistä. Olemme avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin (toistaiseksi) ja torstaisin klo 11-15. Päivä käynnistyy lounaalla noin klo 11.30.

 

Aktiviteetit noudattavat vuodenaikoja, ohjelma on suurin piirtein sama kuin Tammisaaressa.

 

Seurakunta vierailee Marianmäessä noin kerran kuukaudessa. Silloin pidetään hartaushetki. Kävijöillä on mahdollisuus saunoa joka viikko. Kävijöille järjestetään kuljetus myös Pohjassa. Päivätoimintaa järjestetään lisäksi Sofiakodissa joka toinen viikko.

 

Yhteystiedot:
Puh. 019-289 3306
Maariantie 18
10420 Pohjankuru

 


Muistikulma
Muistikulman toiminta on suunnattu kotona asuville ikäihmisille, joilla on muistiongelma.
Osoitteemme on Tammikuja 2, Tammisaari.
Muistikulma on avoinna: maanantai-perjantai 8.00-15.00.

 

Muistikulmassa on tilaa 8 henkilölle päivittäin, työntekijöitä on 2-3 henkilöä. Toiminta seuraa vuodenaikoja, esim. jouluksi leivomme, keväisin istutamme siemeniä. Luemme lehtiä, pelaamme pelejä ja ulkoilemme.
Syömme yhdessä aamupalan, lounaan ja juomme iltapäiväkahvit.
Toimintaan osallistuvat ottavat mukaan omat lääkkeet, esim. lääkedosetissa.
Kuljetus järjestetään tarvittaessa taksilla.
Mahdollisuus myös osallistua lyhyempiä aikoja, esim. omaisen hoitaessa omia asioita.
Muistikulma tarjoaa ajanvarauksella myös muistineuvolatoimintaa.

 

Tavoitteemme on luoda mielekästä ja yksilöllistä toimintaa, jolla ylläpidetään fyysistä ja henkistä toimintakykyä mahdollisimman kauan. Haluamme luoda normaalin päivärytmin ja auttaa ihmisiä asumaan kotona kauemmin sekä tukea omaisten jaksamista.
Henkilökunnan suhtautuminen perustuu empatiaan ja ihmisten kunnioitukseen.


Yhteystiedot: 
puh. 019-289 3306 

 

 

Like it? Share it!