Tenhola-Bromarvin palvelutalo on tehostettua palveluasumista Tenholan keskustan läheisyydessä iäkkäille henkilöille, jotka tarvitsevat hoitoa ja hoivaa vuorokauden ympäri.
Paikan myöntämisen palvelutalossa lähtökohtana on iäkkään henkilön palvelutarve ja päätöksen tekee SAS-ryhmä.

Tavoitteemme

Pyrimme siihen, että jokainen asuja saa yksilöllistä, turvallista, kuntouttavaa ja hyvää hoitoa kodinomaisessa ympäristössä.
Pyrimme siihen, että kaikki asukkaat, omaiset ja henkilökunta viihtyvät Tenhola-Bromarvin palvelutalossa.

Toimintamme

Palvelutalossa on 23 vuokra-asuntoa. Asuntojen koko vaihtelee ja useimmissa asunnoissa on pieni keittokomero ja jääkaappi ja oma wc/suihku (3 asuntoa/huonetta jakavat wc/suihkun).
Asunto kalustetaan omilla huonekaluilla yhdessä omaisten kanssa.

Ruokasali/päivähuone, tv-huone sekä sauna ovat kaikkien käytettävissä. Kaikki ruoka valmistetaan Tenhola-Bromarvin palvelutalon keittiössä.

Työskentelmme omahoitaja-järjestelmällä ja tarjoamme asukkaille yksilöllistä hoitoa, hoivaa ja palvelua ympäri vuorokauden.
Haluamme tarjota mielekästä arkea asukkaan tarpeista, edellytyksistä ja toiveista lähtien, mm. laulua ja musiikkia, ulkoilua, askartelua, retkiä jne.
Seurakunnan pastori käy palvelutalossa säännöllisesti pitämässä hartaustilaisuuksia.

Lääkäripalveluita tarjoaa Doctagonin etälääkäripalvelut, jotka ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Meillä on puhelinkierros joka viikko ja lääkäri käy paikalla joka kolmas kuukausi. Henkilökunta ottaa tarvittaessa yhteyttä lääkäriin.

Asukkaat saavat asua Tenhola-Bromarvin palvelutalossa elämänsä loppuun saakka. Me pyrimme välttämään tarpeettomia muuttoja.

Omaiset

Omaiset ovat tärkeä lenkki hoidossa. Otamme mielellämme vastaan sellaista tietoa, josta on hyötyä iäkkään henkilön hoitoon ja hyvinvointiin. Pyrimme olemaan säännöllisessä yhteydessä omaisiin. Järjestämme omaisvartteja, jotta voimme yhdessä selvittää iäkkään henkilön hoioa koskevia toiveita. Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita.
Omaiset ovat aina tervetulleita käymään.

Maksut

Asukas maksaa vuokraa asunnostaan ja kirjoitetaan vuokrasopimus. Lisäksi peritään maksu ruoasta, pyykistä ja hoitomaksu, joka määräytyy tulojen perusteella. Kelalta voidaan anoa hoito- ja vuokra-avustusta.
Asukas maksaa itse kustannukset lääkkeistä, käyttötarvikkeista, jalkahoidosta ym.

Yhteystietoja

Osoite: Germundbyntie 3, 10520 Tenhola

Asumisyksikön päällikkö: puh. 019 289 3350/ 019 289 3275 arkisin klo 7–15 (13)
Sairaanhoitaja: puh. 019 289 3351 arkisin klo 7–15 (13)
Hoitohenkilökunta: 019 289 3350 ympäri vuorokauden

Like it? Share it!