Hagen ( 11 paikkaa) ja Hemmet ( 9 paikkaa) ovat vanhusten tehostettuja palveluasumisyksiköitä ja sijaitsevat Tammisaaressa, Raaseporissa.

 

Hoitoideologiamme

Henkilökunta on kaksikielinen ja positiivinen asenne on meille luonnollinen toimintatapa. Meille on tärkeää kohdata vanhus kunnioittaen hänen toiveitaan. Kuntouttava työote edesauttaa jo olemassa olevan toimintakyvyn säilymistä mahdollisimman pitkään. Toimimme vasuuhoitaja-mallin mukaan, jolloin vastuuhoitaja on päävastuussa asukkaan yksilöllisen hoidon suunnittelusta. Myös hoitaessamme kuolevia, haluamme kuulla sekä kuolevan, että hän omaistensa toiveet liittyen elämän loppuvaiheen hoitoon ja arvokkaaseen kuolemaan.

 

Kodinomainen ilmapiiri

Meille om tärkeää, että tunnet olosi kotoisaksi. Omat tavarat lisäävät kodinomaisuutta. Muuttaessasi tänne voit tuoda jotain omaa mukanasi. Saat käyttää omia vaatteitasi. Meillä on sekä yhden hengen että useammman hengen huoneita, joissa on oma WC/ kylpyhuone. Huoneissa on sänky ja yöpöytä, mutta vuodevaatteet, pyyhkeet ja hygieniatuotteet saat tuoda mukanasi. Jos olet tottunut lukemaan sanomalehtiä, voit tilata ne myös tänne. Ohjattua viriketoimintaa ja ohjelmaa järjestetään asukkaiden toimintakyvyn ja toiveiden mukaan.

 

Omaiset

Omaiset ovat tärkeää osa hotoketjussa ja ovat aina tervetulleita käymään. Keskustelemme mielellämme kansanne toiveistanne omaisesi hoitoon liittyen. Kotilomat omaisen seurassa ovat myös mahdollisia. Olemme kiitollisia saamastamme palutteesta ja vastaamme mielellämme omaisesi hotoon liittyviin kysymyksiin.

 

Hoitokulut

Muuton yhteydessä saat allekirjoittaa vuokrasopimuksen. Asukkaiden hotomaksut jaetaan neljään osaan: vuokra-, hoito-, ruoka-, ja pyykkimaksu. Hoitomaksu perustuu tuloselvitykseen. Lääkkeet maksat itse. Kaikilla asukkailla on oikeus hakea hoito- ja vuokratukea Kelasta. Henkilökunta auttaa näihin liittyvissä asioissa.

 

Osoite:

Tammikuja 2, 10600 Tammisaari

Asumisyksikön päällikkö: 019 - 289 3280

Hagen puh: 019 - 289 3283,     Hemmet puh: 289 3304

 

 

Like it? Share it!