Anna palautetta ja tiedustele kaupungista

Palautetta ja yleisiä kysymyksiä voi lähettää kaupungin kirjaamoon sähköisesti osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tiedotusasoissa voit olla yhteydessä tiedotusyksikköön osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Katujen kunnossapito

Ilmoita teitä, katukäytäviä ja yleistä kiinteistönhoitoa koskevat äkilliset asiat osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Katuvalaistus

Kaupunki vastaa katuvalaistuksesta katujen ja yleisten alueiden osalta. Korjaustarpeista voi ilmoittaa tämän linkin kautta.

Taajama-alueiden ulkopuolella ELY-keskus vastaa katuvalaistuksesta valtion teillä (tiet tienumeroilla. Silloin on otettava yhteyttä tienkäyttäjän linjaan, puh. 0200 2100.

Raaseporin nuorisovaltuusto
työskentelee nuorten etujen ja intressien edistämiseksi. Valtuusto toimii linkkinä päätöstentekijöiden ja nuorten välillä. Valtuusto järjestää tapahtumia ja antaa nuorille mahdollisuuden vaikuttaa heitä koskeviin asioihin.

Ota mielellään yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai ideoita nuorisotoiminnasta osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Lisätietoja nuorisovaltuustosta saat täältä.

Verkkosivut

Anna palautetta kaupungin verkkosivuista seuraavalla lomakkeella.

 

Like it? Share it!