Kaupunginhallitus toivottaa kaikille raaseporilaisille oikein hyvää joulua ja uutta vuotta 2019!

Hallitus valitsi vuoden viimeisessä kokouksessaan uuden kehityspäällikön ja käsitteli muun muassa Hagahemmet-vanhainkodin toiminnan siirtämistä Hoivakoti Birgittaan ja Bergvikiin Gammelbodassa.

 

Kehityspäälliköksi kaupunginhallitus valitsi MBA, insinööri Jennifer Gammalsin.

Kaupunginhallitus käsitteli myös Kiinteistöosakeyhtiö Pohjantie 3:n (Raaseporin kaupungin kokonaan omistama tytäryhtiö) lyhytaikaista luottohakemusta ja päätti myöntää 150 000 euron luoton. Koy Pohjantie 3:n hallituksen tulee lisäksi antaa selvitys, kuinka yhtiölle saadaan aikaan taloudellisesti kestävä ratkaisu.

Kaupunginhallitus päätti palauttaa ehdotuksen Hagahemmet-vanhainkodin toiminnan siirtymisestä Esperi Oy:n tarkoituksenmukaisempiin tiloihin. Hagahemmet-vanhainkoti on yksi kaupungin vanhimmista kodeista ja sitä ei pidetä sopivana kiinteistönä siinä nyt harjoitettuun toimintaan.

Raaseporin kaupunki on saanut Alvar Aalto -säätiöltä kutsun liittyä Alvar Aalto -kaupunkien verkostoon. Verkoston tavoitteena on tehdä järjestelmällisempää yhteistyötä erityisesti Aaltobrändin, -viestinnän, -matkailun, -tapahtumien ja -näyttelyiden osalta. Kaupunginhallitus päätti, että kaupunki liittyy Alvar Aalto -kaupunkiverkoston ja että kaupunginjohtaja valtuutetaan nimeämään kaupungin yhteyshenkilö.

Hallitus päätti myös, että Raaseporin kaupunki osallistuu seutukaupunkien yritysverkostohankkeeseen. Hankkeen tarkoituksena on muun muassa edistää seudun yrittäjyyttä lisäämällä yritysten välistä yhteistyötä ja kehittämällä mikroyrityksiä niin, että niillä on mahdollisuus kasvaa.

Like it? Share it!