Raaseporin työmessut järjestetään Karjaalla Axxellin tiloissa perjantaina 23.3.2018 klo 15-18.

- Työ on suuri osa ihmisen elämää. Raaseporin työmessuilla voit luoda kontakteja eri työnantajiin tai löytää sen juuri sinulle oikean työntekijän. Myös koulut ja organisaatiot, jotka tarjoavat rekrytointipalveluja osallistuvat työmessuille. Yhteinen tavoitteemme on nostaa työllisyyttä ja löytää oikeat yhdistelmät.

Näin kertoo Raaseporin kaupungin kehityspäällikkö Fredrika Åkerö, joka vastaa työmessuista. Hän rohkaisee kaikkia työnantajia olemaan yhteydessä ja varaamaan paikan messuilta. Kaikki ovat tervetulleita messuille, jotka järjestetään Axxellissa Karjaalla perjantaina 23.3.2018 klo 15-18. Tapahtuma on ilmainen sekä työnantajille että vierailijoille.- Haluamme luoda kontakteja työnantajien ja asukkaiden välille. Toivomme, että messut houkuttelevat paljon osallistujia, sanoo Åkerö.

Kaupungin kehitysyksikkö ja työllisyysyksikkö järjestävät messut yhteistyössä Axxellin, TE-palveluiden, Luksian ja DuuniAgentti-projektin, Novagon ja Rekrytoimalla Hyvinvointia-projektin, Novian sekä Raaseporin Yrittäjät ry:n ja Tenala-Bromarf Yrittäjät ry:n kanssa.

Lisätietoja antaa:

Kehityspäällikkö Fredrika Åkerö, puh. 019-289 2738

Like it? Share it!