Yleistä

Uusille, kaavoitetuille alueille vesihuoltolaitos on useimmiten valmistellut omakotitalojen liittymät tontin rajalle asti, mutta rivitalo-, liike- ja teollisuustonteille liittymiä ei ole valmisteltu.

Liittymästä maksetaan rakennuksen tyypin mukainen liittymismaksu sekä aikaisemmin valmistellusta tai myöhemmin suoritetusta tonttiliittymästä aiheutuvat materiaali- ja rakennuskustannukset. Kiinteistönomistaja korvaa pääjohdon liittymiskohdasta kiinteistöön asti aiheutuvat liittymiskustannukset sekä kiinteistön mittariventtiilisarjan. (Sopimusehdot §10).

 

Tarkistakaa aina vesilaitoksen kanssa olosuhteet sekä asennustöistä perittävät kustannukset.

 

 

 

Tonttijohtojen asennus

Ennen liittymistä Teidän tulee solmia liittymissopimus vesihuoltolaitoksen kanssa. Sopimukseen tulee liittää jäljennös asemapiirroksesta ja pohjapiirroksesta, josta näkyy LVI-asennukset.

Kun asiakirjat on jätetty, vesihuoltolaitos suorittaa päätökseen vesijohdon liittymistyöt sekä asentaa vesimittarin.

Edellä mainituissa tonttijohtojen asennuksissa kiinteistönomistaja vastaa kaivutöistä sekä palkkaa sopivan LVI-urakoitsijan asentamaan viemäri- ja hulevesijohdot.

 

HUOM! Vesimittari on sijoitettava lämpimään lattiakaivolliseen tilaan, jonne on helppo pääsy.

 

 

 

Toimitusaika

Kun olemme saaneet täydelliset asiakirjat, suoritamme päätökseen asennukset asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Lisätietoa antavat

käyttöpäällikkö Guy Westerholm puh. (019) 289 2340 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
työnjohtaja Roger Rönnlund puh. (019) 289 2310 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 

Like it? Share it!