Mikä nuorisovaltuusto?
Raaseporin nuorisovaltuusto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja vaikuttaa nuorille tärkeisiin asioihin.
Raaseporin nuorisovaltuustossa on 15 jäsentä, jotka ovat 12-18 –vuoden ikäisiä. Toimikausi on yksi vuosi ja nuorisoparlamentti valitsee valtuuston.

Meidät näkee
Raaseporin nuorisovaltuustolla on edustajia monessa lautakunnassa Raaseporissa. Näin nuoret saavat mahdollisuuden vaikuttaa asioihin.

Raaseporin nuorisovaltuusto työskentelee nuorten etujen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Valtuusto toimii linkkinä päätöstentekijöiden ja nuorten välillä. Järjestämme tapahtumia ja annamme nuorille mahdollisuuden vaikuttaa heitä koskeviin asioihin.

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä
Lisätietoa nuorisovaltuustosta löytyy seuraavista paikoista:
https://www.facebook.com/RaseborgsUngdomsfullmaktige/
Instagramissa: raaseporinnuorisovaltuusto

Raaseporin nuorisovaltuuston ohjaajina toimivat erityisnuoriso-ohjaajat Nicolina Holmberg sekä Lena Jäntti. Sähköpostiosoitteet ohjaajille on Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nuorisovaltuuston jäsenet 2019:

Nuorisoparlamentti Raaseporissa valitsi uuden nuorisovaltuuston joulukuussa 2018. Tammikuussa NuVa:laisille järjestetään koulutuspäivä jolloin he valitsevat puheenjohtajaa, varapuheenjohtajaa, sihteerit, lautakuntien edustajat sekä sosiaalisen median vastaavat.

Puheenjohtaja
Varapuheenjohtaja 
Sihteerit 

Lautakuntien edustajat:
Sivistyslautakunta: 
Vapaa-aikalautakunta: 
Sosiaali- ja terveyslautakunta: 
Tekninen lautakunta: 

SoMe vastaavat: 

Muut jäsenet nuorisovaltuustossa 2019:


 

 

 

Like it? Share it!