Sivistyslautakunnan kulttuuri- ja museojaosto päätti kokouksessaan 29.11.2012 antaa vuoden kulttuuripalkinnon Andreas Kållille. Kåll toimii Kronoförening-yhdistyksen puheenjohtajana.

Sivistyslautakunnan kulttuuri- ja museojaosto päätti kokouksessaan 29.11.2012 antaa vuoden Kåll on määrätietoisesti jo usean vuoden ajan ollut aloitteentekijä ja tulisielu kulttuurikeskuksen avaamiseksi Raaseporin nuorisolle. Hän on innostanut lähiympäristöään luomalla Kronomakasiiniin uutta toimintaa. Vanhassa varastossa voi tänä päivänä skeittailla, pitää bändiharjoituksia, järjestää näyttelyitä ja eri tilaisuuksia.

Kronoförening-yhdistys on Andreas Kållin johtamana antanut Raaseporin nuorisolle luovan tilan, jota hän vuosittain kehittää nuorten kanssa.

Jaoston puheenjohtaja Ralf Friberg ojentaa 1 500 euron palkinnon itsenäisyyspäivän juhlassa Sigurd Snåre-salissa, Tammisaaressa.
Juhlassa esiintyvät Musikkiopiston oppilaat, Päivi Lindström ja Niels Burgmann, Hurja Piruetin oppilaat ja naiskuoro Girls. Komentaja Kjell Törner pitää juhlapuheen.
 

Lisätietoja:
vs. kulttuurisihteeri, Jennika Friman, Raaseporin kulttuuritoimisto, puh 019−289 2781
Kronoförening-yhdistyksen puheenjohtaja Andreas Kåll, puh. 040 706 9258

Like it? Share it!