Raaseporin Yrittäjät ry. julkaisee yhteistyössä Raaseporin kaupungin matkailutoimiston kanssa uuden matkailu- ja palveluoppaan. Opas käsittää koko Raaseporin kaupungin ja sisältää tietoa matkailunähtävyyksistä ja hyödyllisistä palveluista vierailijoille ja kesäasukkaille. Opas sisältää kattavan kartan koko Raaseporin kaupungista sekä yksityiskohtaisia karttoja valituista kaupunginosista ja kylistä.

- Matkailu- ja palveluopas on uusi yhteistyömuoto, jossa molempien osapuolten resurssit ja intressit yhdistyvät. Tavoitteena on julkaista tuote, josta on hyötyä monelle: matkailijoille, kesäasukkaille, yrittäjille sekä kaupungin asukkaille, kertoo matkailusihteeri Martina Österberg Raaseporin kaupungin matkailutoimistosta.

- Yhteistyö kaupungin kanssa antaa meille lisäresursseja sekä sisällöntuotannon että jakelun osalta verrattuna aiempiin vuosiin, jolloin yhdistys on vastannut oppaan tuotannosta yksin, toteaa Monica Javanainen.

Matkailu on osa Raaseporin kaupunkikehitysosastoa, ja yhteistyö Raaseporin Yrittäjien kanssa on yksi niistä uusista konsepteista, jotka ovat syntyneet vastaperustetun yksikön ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Oppaassa esitellään mm. majoituspaikkoja, ravintoloita, kahviloita ja vierassatamia. Karttaopaksen painos on 30 000 kappaletta ja sitä jaetaan matkailutoimistossa, liikennemyymälöissä, kirjastoissa, vierassatamissa ja vastaavissa palvelupisteissä Raaseporissa ja sen lähiseuduilla.
Lisäpalveluna kaupunkikehitysosasto postittaa karttaoppaan myös Raaseporin noin 6500 kesämökkiläiselle.

- Tämän vuoden opas on ensimmäinen, joka tehdään yhteistyössä, ja sen tehtävänä on täydentää matkailuesitettä ja verkkopalvelua visitraasepori.com. Opasta voidaan ajan myötä kehittää ja parantaa kävijöiden, matkailuyrittäjien ja muiden toimijoiden palautteen pohjalta, sanoo Martina Österberg.

Oppaassa on noin 100 ilmoituspaikkaa ja ilmoitusmyynti alkaa helmikuussa. Ilmoitusmyynnistä vastaa Raaseporin Yrittäjät. Lisätietoa löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.raaseporinyrittajat.fi

Lisätietoja antavat:
Monica Javanainen, Raaseporin Yrittäjät, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,
puh. 045 651 7914 
Martina Österberg, Raaseporin kaupungin matkailutoimisto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019 289 2016

Like it? Share it!