Raaseporin kaupunki hakee lastensuojelun sosiaalityöntekijää lapsi- ja perhepalvelujen yksikköön.

Tule mukaan tiimiimme kehittämään lastensuojelun toimintaa ja työmenetelmiä Raaseporin lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä. Sosiaalipalvelujen tuotanto jakautuu seuraavasti: lapsi- ja perhepalvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut sekä maahanmuuttajatoimisto.

Lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä on kuusi sosiaalityöntekijää, kahdeksan perhetyöntekijää, kaksi lastenvalvojaa, yksi kanslisti ja yksikön päällikkö. Yksikön toimitilat sijaitsevat Tammisaaressa, Karjaalla on myös vastaanottopiste.

Kelpoisuus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukaan, hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Aikaisempi työkokemus korjaavasta lastensuojelusta lasketaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Työ on pitkäjaksoista ja työskentelet paljon moniammatillisissa tiimeissä. Työnohjaus on mahdollista.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta.​ Oma auto on eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Theresa Vihlman, puh. 019-289 2266, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 25.3.2019 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!