Raaseporin kaupunki haluaa panostaa liikunta- ja kuntoilupaikkojen tehokkaaseen ympärivuotiseen käyttöön. Rajalliset resurssit ja suurelle maantieteelliselle alueelle sijoittuvat fasiliteetit tuovat mukanaan kuitenkin omat haasteensa hoitotyölle ja kustannustehokkaalle toiminnalle.

Tästä syystä Raaseporin kaupunki kääntyy nyt paikallisten seurojen ja yhdistysten puoleen, joilla on kapasiteettia (= aikaa, osaamista ja laitteita), palava innostus sekä mahdollisuus toimia nopealla varoitusajalla – mielellään ympäri vuoden. Meillä on tarvetta ruohonleikkuussa, kuntoratojen ja hiihtolatujen hoidossa, jääkenttien hoidossa, ulkoilureiteillä, paikallisilla urheilukentillä sekä lähiliikuntapaikoilla.  Kaupunki varaa itselleen oikeuden jakaa vastuut tasaisesti eri seurojen välillä ja päätökset tekee vapaa-aikapäällikkö.

Raaseporin kaupunki tekee 1 + 1 vuoden sopimuksia toimijoiden kanssa. Sopimuksissa määritellään vastuualueet, oikeudet, velvollisuudet, kustannus-, korvaus- ja laskutusperiaatteet.

Alviton korvaus on 10 €/tunti työstä ilman koneita tai 22 €/tunti työstä koneiden kanssa (ei kaupungin omistamien koneiden). Kyseeseen voi tulla joskus myös kokonaishinta. Sivistyslautakunnan liikuntajaosto on päättänyt korvauksen suuruudesta. Joissakin tapauksissa on mahdollisuus käyttää kaupungin välineitä, työkaluja ja varastoja työn suorittamiseen.

Jätä ilmoitus kiinnostuksestasi sähköpostilla vapaa-aikapäällikkö Reino Kärkkäiselle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kyselyihin vastaavat vapaa-aikapäällikkö Reino Kärkkäinen 019-289 2145 tai vastaava puistopäällikkö Joacim Mäkelä 019-289 3850.

Like it? Share it!