Tammisaaren kirjaston tietokoneet

 

Tammisaaren kirjastossa on käytettävissä 9 asiakaskonetta ja lisäksi langaton verkko.

 

Kaksi tietokoneista on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille. Koneet on yhdistetty koulujen verkkoon. Kaikissa koneissa on LibreOffice -kirjoitusohjelma. Tulostaminen on mahdollista, kopion hinta on 20 senttiä/sivu.

 

Käyttäjätunnuksen ja salasanan langattomaan verkkoon saat  vastaanottotiskiltä.

 

 

Karjaan kirjaston tietokoneet

Karjaan kirjastossa on neljä asiakastietokonetta. Kaksi konetta on tarkoitettu 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille, käyttöaika on 30 tai 60 minuuttia. Kolmas kone on tarkoitettu alle 16-vuotiaille ja sen voi varata 30 minuutiksi kerrallaan. Aikoja voi varata kirjastosta puhelimitse 019-289 2970 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Neljänteen, 15 minuutin pistäytymiseen tarkoitettuun koneeseen ei tarvitse varata aikaa etukäteen.

Koneet on yhdistetty kaupungin kouluverkkoon. Kaikissa koneissa on LibreOffice-kirjoitusohjelma. Tulostaminen on mahdollista, kopion hinta on 20 senttiä/sivu.

 

Karjaan kirjastossa on myös langaton verkko. Käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautumista varten saa vastaanottotiskiltä

Pohjan kirjaston tietokoneet

Pohjan kirjastossa on kaksi asiakastietokonetta. Toiseen koneeseen, jonka käyttöaika on 30 minuuttia, ei tarvitse varata aikaa etukäteen. Toiseen koneeseen on varattava aika.

Koneet on yhdistetty kaupungin kouluverkkoon, niiden käyttöjärjestelmä on Linux. Kaikissa koneissa on Open Office-kirjoitusohjelma. Tulostaminen on mahdollista, kopion hinta on 20 senttiä/sivu.

Sivukirjastojen tietokoneet

Mustion, Tenholan ja Bromarvin sivukirjastoissa on myös asiakaspäätteitä.

  

Like it? Share it!