Raaseporilaisten liikenneyhteyksien helpottamiseksi ja parantamiseksi asukkaille tarjotaan edullisia vaihtoehtoja niin seudun sisäiseen liikenteeseen kuin työmatkoihin pääkaupunkiseudulle ja Turkuun.   

 

Raaseporin asukkaana sinulla on mahdollisuus:

- edullisiin matkoihin pääkaupunkiseudulle ja Kirkkonummelle sekä Turun seudulle
- edullisiin matkoihin pääkaupunginseudun sisällä eli HSL-alueella
- 10% alennuksen 30-päivän lipusta, joka on voimassa kaikissa junissa. On myös mahdollista saada tuki pidemmän aikavälin kausilipulle (max 365 päivää), ota siinä tapauksessa yhteyttä kaupunkiin.
- 20% alennuksen 44 päivän lippuun joka on voimassa busseissa

Toimi näin saadaksesi tuetun lipun:

 1. Liput ovat vakinaisille asukkaille. Ostaminen edellyttää Raaseporin kaupungin myöntämää kotikuntatodistusta tai rekisteröintiä Eazybreak -paveluun. Lisätietoja alasivuilla (vasemmassa sivupalkissa).

 2. Hanki matkakortti, jos matkustat bussilla. Ensimmäisellä kerralla täytyy mennä Matkahuollon toimipisteeseen (jos hankkii seutu- tai kaupunkilipun) tai HSL:n lipunmyyntiin (jos hankkii työmatkalipun).
  Tarkista matkakortin ostopaikat ja aikataulut: www.matkahuolto.fi

 3. Kaupunki tukee junaliikenteen kausilippua Eazybreak -matkaseteleillä. Saadaksesi tuen sinun tulee jättää allekirjoitettu hakemus kaupungille. Matkasetelit tilaat suoraan kännykkään ja voit maksaa niillä kaikissa R-kioskeissa VR:n kausilippua ostaessasi. Lisätietoa kohdassa "Työmatkatuki pendelöijille" (vasen sivupalkki).

  Tietoa kausilipusta ja matkasetelistä:
  www.vr.fi
  www.eazybreak.fi

 4. Hyvää matkaa! Jatkossa saman bussilipun voi ladata myös muissa Matkahuollon palvelupisteissä, mm. Karjaan ja Tammisaaren R-kioskeissa ja bussissa. Matkaseteleitä voi käyttää R-kioskeissa.

  Joukkoliikenneyhteydet löytyvät kattavasti www.matka.fi -palvelusta.

 

Like it? Share it!