Tulosta

Alla tiedotetaan ajankohtaisista kaavoista, milloin kaavat ovat nähtävänä, tiedotustilaisuuksista, ja siitä miten on mahdollista vaikuttaa kaavoitusta. Aineiston katselemiseen tarvitsetAdobe Reader.

Kaava-aineisto pidetään maankäyttö- ja rakennusasetuksen mukaisesti nähtävillä myös Raaseporin kaupungin kaupunkisuunnitteluosastolla, Tekninen keskus, Elina Kurjenkatu 11 B, 10300 Karjaa.


Kaava-alue sijaitsee Raaseporissa saaristossa n. 18 km Tammisaaresta kaakkoon. Kaava-alueen pinta-ala on noin 4,0 ha. Suunnittelualueen tavoitteena on laatia ranta-asemakaava, jolla mahdollistetaan mökkivuokraus-toiminnan harjoittamista ja jolla määritellään alueen rakennusoikeus tarkemmin sen mukaan.

Lue lisää...

Osana kaavoitukseen kuuluvaa vuorovaikutusmenettelyä järjestetään Mustion koululla (Lindnäsintie 17) torstaina 17.1.2019 klo 17.00 kaikille avoin tiedotus- ja keskustelutilaisuus jossa kaavahanke esitellään.

Suunnittelualue sijaitsee Mustion aseman taajamassa; Aseman alueella. Kaavamuutosalueen pinta-ala on noin 9,7 ha. Kaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa koulu- ja palvelukeskuksen sijoittaminen Linderintien, Lindnäsintien, Valhallantien ja rautatien väliselle alueelle sekä tarkistaa Linderintien katulinjaus käynnissä olevan Hyvinkää-Hanko ratasuunnitelman mukaiseksi.

Lue lisää...

Like it? Share it!