Yrkeshögskolan Novia, maamme suurin ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu, toimii useilla paikkakunnilla.

Raaseporin yksikkö, Campus Raseborg, liputtaa erityisesti ympäristöosaamisen ja rannikkoalueiden kestävän kehityksen puolesta. Täältä valmistuu agrologeja (AMK), metsätalousinsinöörejä (AMK), hortonomeja (AMK) ympäristösuunnittelijoita (AMK) sekä ruotsiksi että englanniksi, insinöörejä (AMK), rakennusmestareita ja IT-tradenomeja.

Opiskelussa on keskeistä projektipainotteinen oppiminen. Se edellyttää tiimityöskentelyä ja hankkeita työelämän kanssa. Projektityöskentelyyn perustuvien kurssien määrä kasvaa jatkuvasti.

Novian Raaseporin kampuksella vallitsee kansainvälinen tunnelma SCM (Sustainable Coastal Management) koulutusohjelman myötä. Novian kampus sijaitsee keskellä Tammisaarta kauniissa puistoympäristössä. Kampuksen vieressä on uusia opiskelija-asuntoja 150 opiskelijalle.

Koulutusvaihtoehto juuri Sinulle?

Kampus Raseborg tarjoaa hyvän koulutusvaihtoehdon suomenkieliselle nuorelle: ammattikorkeakoulututkinto ja sujuva kaksikielisyys on työelämän arvostama yhdistelmä.

Tervetuloa verkkosivuillemme www.novia.fi lukemaan lisää Yrkeshögskolan Novian opiskelumahdollisuuksista ja avoimen AMK:n tarjoamista vaihtoehdoista.


Yhteystiedot:

Yrkeshögskolan Novia
Raaseporintie 9
10600 Tammisaari
puh (019) 224 8000 (växeln) 
fax (019) 224 8112

Like it? Share it!